Van alle mijlpalen in het eerste levensjaar van jullie kleine wondertje is de verjaardag het bijzonderste. En hoe leuk is het om deze feestelijk vast te laten leggen? Cake Smash Fotoshoot is een feestelijke verjaardagssessie met taart, versiering en ballonnen. Bij een cake smash fotoshoot neem ik de tijd om jullie kindje met en zonder taart te fotograferen. Nadat jullie kindje heerlijk van zijn/haar taart geproefd heeft en plakkerige gezichtje, handjes en voetjes aan over gehouden heeft, eindigen we de sessie (indien gewenst) met een heerlijke spetter badje. Kindjes vinden het, in de meeste geval, heerlijk om in het badje te mogen spetteren en ook hier maak ik leuke foto’s van. Omdat de taart gewoon nog eetbaar is, krijgen jullie na afloop deze mee naar huis. Een Cake Smash Fotoshoot hoeft niet perse voor het eerste verjaardag van jullie kindje plaats te vinden, maar kan uiteraard ook erna. Een voordeel om de fotoshoot voor het eerste verjaardag plaats te laten vinden is dat jullie van de foto’s een leuke uitnodiging kunnen maken. Tussen de 11-13 maanden is een goede richtlijn voor een cake smash.

Lees hier verder