Een babyfotoshoot kan eigenlijk op elk moment, ongeacht hoeveel maanden jullie kindje is. Zo is een newbornshoot vooral bedoeld om de pure en zachtheid van een pasgeboren baby vast te leggen. En met een babyshoot de uniek en schattigheid van jullie baby. Een sitter fotoshoot is vooral bedoeld om mijlpalen vast te leggen.

Wanneer een newborn fotoshoot niet meer mogelijk is, kan er voor een baby fotoshoot gekozen worden. Het verschil zit hem vooral in de poses waarin je baby gelegd wordt. Maar ook dat baby’s van een paar maanden jong vaak wakker op foto’s gezet kunnen worden. En dat ze gericht naar de camera kunnen kijken. Tijdens de baby fotoshoot zal ik jullie kindje in verschillende poses fotograferen, zowel op de buik als de rug. Ook maak ik gebruik van diverse leuke props. Het is mogelijk om eigen outfits mee te nemen. Zelf beschik ik over diverse leuke outfits waar we gebruik van kunnen maken. Deze fotoshoot duurt 1 uur en kost 110 euro.

Na afloop van de sessie zal ik binnen 2 dagen een sneakpeak preview op mijn social media plaatsen. Ik bewerk alle foto’s zorgvuldig in Adobe Photoshop. Binnen twee weken ontvangen jullie via een online galerij de foto’s, (+/- 20-30 foto’s) zodat jullie zelf jullie favorieten kunnen uitzoeken. In de prijs is inbegrepen 6 hoge resolutie digitale bestanden zonder logo/watermerk. Geschikt voor hoge kwaliteit afdrukken op groot formaat. De gekozen 6 foto’s ontvangen jullie in kleur en zwart-wit. Extra foto’s kunnen voor een prijs van €8,00 per stuk bijbesteld worden.

Willen jullie de gekozen foto’s liever niet enkel via de mail ontvangen? Dan is er ook de optie deze op een luxe USB-stick geleverd te krijgen. Hiervoor reken ik een meerprijs van €5,00

  • Baby fotoshoot 1 uur
  • Investering: 110 euro
  • Aantal foto’s inbegrepen: 6 hoge resolutie digitale bestanden in kleur en zwart/wit
  • 2 verschillende settings
  • Levering foto’s: digitaal met de optie om de foto’s op een luxe USB-stick geleverd te krijgen
  • Meerprijs extra foto’s: €8,00 per stuk.

Ben jij ook enthousiast geworden? Neem dan snel contact op! Dit kan door te mailen naar: nicky(@)gorgeousfotografie.nl (let er wel op dat de @ tussen ( ) staat)

Volg jij Gorgeous Fotografie al op Instagram?