Hoi, welkom! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website en gezellig meeleest! Het is je vast en zeker al opgevallen dat de website nog niet af is. Hier wordt nog hard aan gewerkt! Maar desondanks vind ik het wel leuk om door middel van het bloggen jullie op de hoogte te houden. Dus hierbij mijn eerste blog, veel leesplezier!

Wereldwijd worden we door de corona virus bedreigt en heeft het ons totaal in zijn greep. Er zijn inmiddels weken voorbij gegaan en is de corona virus nog steeds niet onder controle. Sterker nog, de genomen maatregels zijn strenger geworden en is zo een beetje alles sowieso tot 28 april gestagneerd. Dit heeft grote gevolgen voor het dagelijks leven. Voor mij persoonlijk betekent dit het niet kunnen voortzetten van mijn fotografische werkzaamheden. Helemaal omdat ik vanuit huis werk en een huis vol kinderen heb. Wat mij betreft kun je niet voorzichtig genoeg zijn. Ook voor klanten is dit niet ideaal.

De Corona pandemie heeft mijn planning voor dit jaar behoorlijk in de waar geschopt. Waar ik in deze periode veel sessies ingepland had, heb ik noodgedwongen alle afspraken moeten annuleren. Hierdoor heb ik duidelijk iets minder recente werk om op de website (en in mijn portfolio) te plaatsen. Gelukkig heb ik einde vorige jaar en begin van dit jaar prachtige foto’s mogen maken van een paar baby’s. Desbetreffende foto’s komen nu bij het maken van de site goed van pas.

We worden met z’n allen dus behoorlijk gedwarsboomd. En wanneer we onze werkzaamheden weer mogen oppakken, is helaas bij niemand bekend. We kunnen enkel hopen dat het niet maanden in beslag zal gaan nemen. Dat we wellicht begin mei weer aan de slag kunnen. Voor nu is het dus vooral afwachten.

Aan alles komt een einde en zo ook aan deze pandemie. Ik hoop dan ook over een tijdje weer mooie en bijzondere foto’s voor jullie te kunnen gaan maken. Mocht je vragen hebben of ge├»nteresseerd in een fotoshoot zijn, kun je contact met mij opnemen door te mailen naar: nicky(@)gorgeousfotografie.nl

In mijn volgende blog zal ik mezelf voorstellen. Voor nu zeg ik ‘Blijf veilig, blijf gezond’

Liefs Nicky

Volg jij Gorgeous Fotografie al op Instagram?