Ergens in oktober 2019 hakte ik de knoop door om opnieuw met het fotograferen van start te gaan. Opnieuw beginnen betekent voor mij ook opnieuw een portfolio opbouwen. Na jaren gestopt te zijn geweest was het wel nodig nieuwe beelden te hebben. Ik besloot derhalve op zoek naar modellen te gaan. Mijn zoektocht leverde mij een tweeling op. Een meisje en een jongetje. En gezien de periode van het jaar werd het een combinatie van een shoot met witte achtergrond en kerstdecor.

Ik kon haast niet wachten totdat het zover was. Ik moet eerlijk toegeven dat ik voorheen nog nooit een tweeling op de foto gezet had. Naast de tweeling kwamen de twee oudere broers ook gezellig mee. Ik vond het al spannend om opnieuw met het fotograferen aan de slag te gaan maar een tweeling op de foto zetten zorgde voor extra spanning. Maar eenmaal aan het werk voelde het zo ontzettend vertrouwd en maakte de spanning snel genoeg ruimte voor plezier. Voor de tweeling trok ik maar liefst drie uurtjes uit. Ik vind het namelijk belangrijk om lekker op mijn gemak aan het werk te zijn. Dit is niet enkel voor mij fijn maar zeker ook voor baby’s en hun ouders. Door genoeg tijd voor een sessie uit te trekken is er voor ouders ook ruimte voor voeding, verschonen en knuffelen. Een ontspannen sfeer is wat mij betreft noodzakelijk voor een goede verloop. Mijn eerste tweelingshoot heb ik zeker positief ervaren. Dit wil ik zeker vaker doen.

Mocht je vragen hebben of geïnteresseerd in een fotoshoot zijn, kun je contact met mij opnemen door te mailen naar: nicky(@)gorgeousfotografie.nl (let er wel op dat de @ tussen ( ) staat)

Liefs Nicky

Volg jij Gorgeous Fotografie al op Instagram?