In mijn vorige voorstel blogje heb ik al het een en ander over mezelf verteld. Vandaag deel ik in het kort mee wanneer ik met het fotograferen ben begonnen en waarom ik er weer mee was gestopt. Lees je gezellig weer mee?

Fotografie is al vele jaren een passie van mij. Als tiener was ik dol op foto’s maken maar na de geboorte van mijn eerste kindje, in 2000, kon ik er niet genoeg van krijgen. Door de jaren heen is deze passie toegenomen. Mijn besluit om van het fotograferen mijn werk te maken was voor mijn omgeving dan ook geen verrassing. Tussen 2010 en 2012 richtte ik mij volledig hierop en heb ik veel kennis opgedaan maar ook een boel prachtige modellen mogen vastleggen. Einde 2012 overleed mijn moeder en verloor ik hiermee ook mijn passie om te fotograferen. De overlijden van mijn moeder heeft overduidelijk enorm veel impact op me gehad. Vooral omdat het zo plotseling was. Mijn zin om te fotograferen verdween en langzaam maar zeker hield ik er volledig mee op. Het heeft mij heel wat jaartjes gekost om weer plezier in het fotograferen te hebben. Ik begon langzaam weer plezier in het fotograferen te hebben en sinds de geboorte van mijn jongste babygirl (2019) kan ik er niet meer om heen. Ik wil verder met fotografie. Het fotograferen van kindjes, daar haal ik zoveel vreugde uit en van hun blije gezichtjes smelt ik keer op keer.

En toen was het zover! Na jaren had ik weer een model voor mijn lens. Het was spannend om weer van start te gaan maar vooral bevrijdend. Ik voelde mij als een vis in het water. Ik ben er helemaal klaar voor en met volle moed ga ik dan ook deze (hervonden) nieuwe avontuur tegemoet. Je kunt bij mij terecht voor: zwangerschapsfotografie, newborn, baby en kids. Met veel liefde, enthousiasme en geduld creëer ik ook voor jullie tijdloze herinneringen om voor altijd te koesteren.

Voor vragen, opmerkingen en boekingen kun je contact met mij opnemen door te mailen naar nicky(@)gorgeousfotografie.nl (let er op dat de @ tussen ( ) staat)

Liefs Nicky

Volg jij Gorgeous Fotografie al op Instagram?