Het eerste levensjaar van een baby gaat enorm hard, de tijd vliegt voor jouw gevoel zo voorbij en voordat je het weet kan jullie kleine wondertje zelfstandig zitten. Een nieuwe fase in het leven van jullie kindje. Ook dit is een perfecte moment om een fotoshoot te boeken. Tijdens de sitter sessie leg ik deze bijzondere mijlpaal vast zodat jullie deze voor altijd kunnen koesteren. Bij een Sitter sessie ligt de focus op jullie kindje en zal ik hem/haar in diverse outfits, verschillende props en minimaal 2 achtergronden fotograferen. De Sitter Babyfotoshoot is zeker aan te raden omdat jullie kindje dan bewust naar de camera kan kijken en lachen.

Bij een Sitter Babyfotoshoot is het mogelijk om eigen outfits mee te nemen. Zelf beschik ik over diverse leuke outfits waar we gebruik van kunnen maken. Ik zal tijdens deze shoot jullie kindje in verschillende poses fotograferen: denk aan zittende foto’s, foto’s op de rug, op de buik en misschien zelfs terwijl jullie kindje wegkruipt. De Sitter Babyfotoshoot kun je boeken wanneer jullie kindje zelfstandig kan zitten. Deze fotoshoot duurt 1 uur en kost 110 euro.

Na afloop van de sessie zal ik binnen 2 dagen een sneakpeak preview op mijn social media plaatsen. Ik bewerk alle foto’s zorgvuldig in Adobe Photoshop. Binnen twee weken ontvangen jullie via een online galerij de foto’s, (+/- 20-30 foto’s) zodat jullie zelf jullie favorieten kunnen uitzoeken. In de prijs is inbegrepen 8 hoge resolutie digitale bestanden zonder logo/watermerk. Geschikt voor hoge kwaliteit afdrukken op groot formaat. De gekozen 8 foto’s ontvangen jullie in kleur en zwart-wit. Extra foto’s kunnen voor een prijs van €8,00 per stuk bijbesteld worden.

Willen jullie de gekozen foto’s liever niet enkel via de mail ontvangen? Dan is er ook de optie deze op een luxe USB-stick geleverd te krijgen. Hiervoor reken ik een meerprijs van €5,00

  • Sitter fotoshoot 1 uur
  • Voor wie? Kindjes die zelfstandig kunnen zitten
  • Investering: 99 euro
  • Gebruik van verschillende props
  • Aantal foto’s inbegrepen: 8 hoge resolutie digitale bestanden in kleur en zwart/wit
  • Levering foto’s: digitaal met de optie om de foto’s op een luxe USB-stick geleverd te krijgen
  • Meerprijs extra foto’s: €8,00 per stuk

Ben jij ook enthousiast geworden? Neem dan snel contact op! Dit kan door te mailen naar: nicky(@)gorgeousfotografie.nl (let er wel op dat de @ tussen ( ) staat)

Volg jij Gorgeous Fotografie al op Instagram?