Van alle mijlpalen in het eerste levensjaar van jullie kleine wondertje is de verjaardag het bijzonderste. En hoe leuk is het om deze feestelijk vast te laten leggen? Cake Smash Fotoshoot is een feestelijke verjaardagssessie met taart, versiering en ballonnen. Bij een cake smash fotoshoot neem ik de tijd om jullie kindje met en zonder taart te fotograferen. Nadat jullie kindje heerlijk van zijn/haar taart geproefd heeft en plakkerige gezichtje, handjes en voetjes aan over gehouden heeft, eindigen we de sessie (indien gewenst) met een heerlijke spetter badje. Kindjes vinden het, in de meeste geval, heerlijk om in het badje te mogen spetteren en ook hier maak ik leuke foto’s van. Omdat de taart gewoon nog eetbaar is, krijgen jullie na afloop deze mee naar huis. Een Cake Smash Fotoshoot hoeft niet perse voor het eerste verjaardag van jullie kindje plaats te vinden, maar kan uiteraard ook erna. Een voordeel om de fotoshoot voor het eerste verjaardag plaats te laten vinden is dat jullie van de foto’s een leuke uitnodiging kunnen maken. Tussen de 11-13 maanden is een goede richtlijn voor een cake smash.

Bij een cake smash fotoshoot bepalen jullie de kleuren, decoratie (thema) en taart. De taart mogen jullie zelf meenemen maar in overleg kan ik ook voor een mooie taart zorgen. Jullie kunnen een eigen outfits meenemen, zelf beschik ik over diverse leuke outfit waar we eventueel gebruik van kunnen maken. Een cake smash fotoshoot duurt 1-1,5 uur en kost 155 euro, dit is exclusief taart!

Na afloop van de sessie zal ik binnen 2 dagen een sneakpeak preview op mijn social media plaatsen. Ik bewerk alle foto’s zorgvuldig in Adobe Photoshop. Binnen twee weken ontvangen jullie via een online galerij de foto’s zodat jullie zelf jullie favorieten kunnen uitzoeken. In de prijs is inbegrepen 8 hoge resolutie digitale bestanden zonder logo/watermerk. Deze zijn geschikt voor hoge kwaliteit afdrukken op groot formaat. De gekozen 8 foto’s ontvangen jullie in kleur en zwart-wit. Extra foto’s kunnen voor een prijs van €8,00 per stuk bijbesteld worden.

Willen jullie de gekozen foto’s liever niet enkel via de mail ontvangen? Dan is er ook de optie deze op een luxe USB-stick geleverd te krijgen. Hiervoor reken ik een meerprijs van €5,00

  • Cake Smash Fotoshoot 1-1,5 uur
  • inclusief mini baby fotoshoot voor de Cake Smash shoot: Ja
  • inclusief badsessie: Ja
  • Investering: 155 euro
  • Aantal foto’s inbegrepen: 8 hoge resolutie digitale bestanden in kleur en zwart/wit
  • Levering foto’s: digitaal met de optie om de foto’s op een luxe USB-stick geleverd te krijgen
  • Meerprijs extra foto’s: €8,00 per stuk

Birthday fotoshoot

Willen jullie wel een feestelijke fotoshoot maar dan zonder de taart en badsessie? Ook dat is mogelijk! De focus van een birthday fotoshoot ligt volledig op jullie kindje. En ook hier mogen jullie de thema/kleuren van het decor zelf kiezen.

Ben jij ook enthousiast om samen met mij een klein feestje van te maken? Neem dan snel contact op! Dit kan door te mailen naar: nicky(@)gorgeousfotografie.nl (let er wel op dat de @ tussen ( ) staat)

Volg jij Gorgeous Fotografie al op Instagram?