Het is dan zover! De kerst mini shoots komen er weer aan! Wil jij dit jaar ook leuke en persoonlijke kerstkaarten versturen? Meld je dan nu aan voor de gezellige mini kerst sessie in Amsterdam.

Afgelopen weken ben ik druk geweest met het verzamelen van decorstukken voor de kerstshoots. Dit jaar heb je de keuze uit twee prachtige settings, welke dit zijn houd ik voor nu nog even geheim. Houd mijn Instagram account in de gaten voor de sfeerimpressie. De kerst mini sessie is geschikt voor kindjes individueel maar uiteraard ook voor broers/zussen samen. De minisessie duurt ca.30 minuten en je ontvangt 4 digitale hoge resolutie foto’s.

Ook voor de kerstmini shoots heb ik leuke kleertje voor de kindjes beschikbaar. Maar uiteraard kun je zelf eigen kleertjes meenemen. Verder zal ik gebruik maken van verschillende accessoires.

Investering:
Voor deze leuke Kerst mini fotoshoot betaal je maar slechts € 45,-!
Deze prijs is inclusief 4 digitaal fotobestand, in hoge resolutie zonder watermerk of logo. Bijkopen van extra fotobestanden is uiteraard altijd mogelijk!

Reserveren:
Ben jij ook enthousiast geworden? Neem dan snel contact op! Dit kan door te mailen naar: nicky(@)gorgeousfotografie.nl (let er wel op dat de @ tussen ( ) staat)

Volg jij Gorgeous Fotografie al op Instagram?