Ondanks dat personen in contactberoepen vanaf 11 mei weer aan de slag konden, stelde ik het fotograferen nog uit. Ik was op dat moment er niet volledig van overtuigd dat dat in mijn situatie het beste was. Zeker omdat ik vanuit huis werk en ook een 1jarige kindje heb. Ik wilde geen onnodige risico’s nemen. Ruim zes weken langer heb ik gewacht alvorens ik weer aan de slag ging. En inmiddels heb ik alweer een aantal kindjes voor mijn lens mogen verwelkomen. Dit knappe kopje met zijn prachtige bos haar was een van de eerste kindje dat, samen met zijn mama en oma, mijn thuisstudio bezocht..

Voor deze baby shoot ging ik voor een setting in de thema ‘reizen’. Deze stoere setting is voor zowel jongens als meisjes te gebruiken. En eigenlijk ook wel voor alle leeftijden. Baby Urving van 12 maanden voelde zich in deze sfeervolle thema helemaal op zijn gemak. En de decorstukken waren fijne afleidingsstukken waarmee hij leuk kon spelen.

Een baby fotoshoot duurt tussen de 1 en 1,5 uur en er is altijd ruimte om de kleine in een ander outfit te kleden. Om diversiteit in de foto’s te brengen maak ik gebruik van verschillende props.

Mocht je vragen hebben of geïnteresseerd in een fotoshoot zijn, kun je contact met mij opnemen door te mailen naar: nicky(@)gorgeousfotografie.nl (let er wel op dat de @ tussen ( ) staat)

Liefs Nicky

Volg jij Gorgeous Fotografie al op Instagram?