Toen ik mij destijds ,tussen 2010 -2012, met het fotograferen bezig hield was cake smash nog niet een ding. Anno nu kun je als kinderfotograaf er eigenlijk niet omheen. Ouders willen massaal het eerste verjaardag van hun kindje professioneel op de foto laten zetten. En dat is natuurlijk niet gek: van alle mijlpalen in het eerste levensjaar van jullie kleine wondertje is de verjaardag het bijzonderste. En hoe leuk is het om deze feestelijk vast te laten leggen?

Erg leuk kan ik je zeggen. Ook ikzelf wilde heel graag het eerste verjaardag van mijn jongste telg feestelijk vastleggen. Bij mijn andere vijf kinderen heb ik dit niet gedaan en des te meer reden vond ik het om er helemaal voor te gaan. Een cake smash is een bijzonder herinnering aan haar eerste verjaardag maar ook een mooi toevoeging aan mijn portfolio. En daarnaast is het extra leuk dat mijn allereerste cake smash sessie van mijn eigen kindje is.

En dus ging ik een paar dagen na haar verjaardag vol goede moed aan de slag. De setting was precies wat ik in gedachte had: roze met bloemetjes en ballonnen. Terwijl ik super enthousiast was om van start te gaan dacht dochterlief er kennelijk heel anders over. Zij liet overduidelijk merken dat ze geen zin had om voor de camera te blijven zitten. Het was dan ook een ware uitdaging haar leuk op de foto te krijgen. Het was huilen of wegkruipen of zelfs allebei tegelijk. Nee… ze vond het helemaal niet leuk. Maar ondanks dit alles is het wel gelukt om een handje vol kiekjes van haar te maken waarop zij niet huilde. Patience is the keyword!

Mocht je vragen hebben of geïnteresseerd in een fotoshoot zijn, kun je contact met mij opnemen door te mailen naar: nicky(@)gorgeousfotografie.nl (let er wel op dat de @ tussen ( ) staat)

Liefs Nicky

Volg jij Gorgeous Fotografie al op Instagram?