Welkom op Gorgeous Fotografie! Leuk dat je meer over mij te weten wilt komen. Ik ben Nicky, moeder van zes prachtige kids (tussen de leeftijd 19 en 0 ) en woonachtig in Amsterdam. Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman). Naast mijn liefde voor fotografie, houd ik ook veel van schrijven. Inmiddels schrijf ik al vele jaren op Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Wat ook kenmerkend is aan mij, is dat ik van lekker vrouwelijke geuren niet genoeg kan krijgen en dat ik een zwakte voor mooie nagellakkleurtjes heb.

Als moeder van zes weet ik als geen ander hoe snel kinderen groeien en hoe graag je soms de tijd even stil zou willen zetten. Voor jouw gevoel vliegt de tijd met jouw kindje zo voorbij. De tijd daadwerkelijk stil zetten kunnen we helaas nog steeds niet maar wat daar in de buurt van komt zijn foto’s. Met foto’s leggen we bijzondere periodes en momenten in het leven vast. We creëren mooie herinneringen voor nu maar bovenal voor later. Het is dan ook niet gek dat wij (mama’s) enorm veel waarde aan foto’s hechten. Foto maken en het vastleggen van mooie momenten is voor mij een bezigheid waar ik enorm veel voldoening uit haal. Met veel liefde, enthousiasme en geduld creëer ik ook voor jullie tijdloze herinneringen die jullie voor altijd zullen koesteren.

Naast het fotograferen vanuit huis is op locatie ook een optie. Zo kan ik, bijvoorbeeld na de bevalling, voor een lifestyle sessie bij jullie thuis geboekt worden. Maar ook buiten fotoshoots behoort tot de mogelijkheden.

Voor vragen, opmerkingen en boekingen kun je contact met mij opnemen door te mailen naar nicky(@)gorgeousfotografie.nl

Liefs Nicky

Volg jij Gorgeous Fotografie al op Instagram?