Ruim 2 maanden werd door de Corona pandemie alles stilgelegd. Contactberoepen uitoefenen mocht niet en dat betekende ook voor mij geen fotoshoots. Er is eindelijk licht aan het einde van de donkere tunnel: vanaf 11 mei mogen we dan weer aan de slag. En wat ben ik, net als velen, hier blij mee.

In de afgelopen weken was fotograferen als beroep niet toegestaan. De kans op het overdragen van het corona virus is bij contactberoepen logischerwijze aanzienlijk hoog en derhalve werd alles stilgelegd. Natuurlijk sta ik als fotograaf achter dit besluit maar leuk is het zeker niet. Extra teleurstellend was het voor mij omdat dit alles in de periode dat ik juist weer van start met fotoshoots ging begon. Alle geplande sessie, voornamelijk ten behoefte van mijn portfolio, werden afgelast. Hiermee kwam er ook een stagnatie in het bouwen van mijn website.

Aan alles komt een einde zo ook aan deze tijdelijk verbod op het uitoefenen van de meeste contactberoepen. We mogen weer aan de slag! Dit is een geleidelijke versoepeling van de maatregelen en is het advies om het werk zoveel mogelijk op anderhalve meter afstand te doen. Echter is dit in sommige situaties niet haalbaar en wordt het dragen van een mondkapje noodzakelijk. Boek je een afspraak bij mij dan kun je erop uitgaan dat ik mij hieraan houdt. Het is goed om te weten dat een fotosessie bij mij niet veel risico met zich meebrengt omdat we uiteraard vooraf bespreken of iedereen ‘gezond’ is. Hiermee bedoel ik geen verkoudheid, hoesten en of verhoging heeft. Maar ook omdat het hier om een minimale aantal mensen gaat. Alle leden uit een gezin zijn welkom maar helaas is het voor nu nog niet mogelijk om oma’s en opa’s mee te nemen. Zoals de overheid al laat weten: als we ons aan de belangrijkste maatregelen houden, komt er wel stapsgewijs meer ruimte.

Ik heb enorm veel zin in om jullie kindjes weer op de foto te zetten.

Mocht je vragen hebben of geïnteresseerd in een fotoshoot zijn, kun je contact met mij opnemen door te mailen naar: nicky(@)gorgeousfotografie.nl

Liefs Nicky

Volg jij Gorgeous Fotografie al op Instagram?