Begin juli kwam lieve Leyla van 5 maandjes jong, samen met haar mama, langs voor een baby fotoshoot. Met deze leeftijd kunnen kindjes nog niet zelfstandig zitten. Wel kunnen ze het hoofdje goed omhoog houden wanneer ze op hun buikje liggen. En op de rug valt ook altijd hele leuke foto’s te maken.

Voor deze baby fotoshoot maak ik gebruik van twee verschillende setting: een drukke roze achtergrond en een neutrale. En wat betreft de outfits viel de keuze op 3 verschillende setjes uit mijn eigen collectie. Voor vrijwel alle leeftijden beschik ik over diverse leuke outfits waar we gebruik van kunnen maken.

Baby Leyla is voor de camera het serieuze type maar voor en na de shoot wel heel leuk naar me lachen. Lachen deed ze niet veel maar wat hield ze het lang vol. Zo ontzettend knap. Tussendoor kon ze heerlijk met haar mama knuffelen en eten. En uiteindelijk, na wat voor haar eeuwig moet hebben aangevoeld, viel ze in slaap. Ook van slapende Leyla heb ik mooie foto’s kunnen schieten.

Mocht je vragen hebben of geïnteresseerd in een fotoshoot zijn, kun je contact met mij opnemen door te mailen naar: nicky(@)gorgeousfotografie.nl (let er wel op dat de @ tussen ( ) staat)

Liefs Nicky

Volg jij Gorgeous Fotografie al op Instagram?