Naast studio fotografie kan je ook voor lifestyle shoots bij Gorgeous Fotografie terecht. Vooral voor jonge actieve kindjes kan dit een uitkomst zijn. Een lifestyle fotoshoot kan eigenlijk wel overal plaatsvinden: bij jullie thuis, een mooie buiten locatie, op de speelplaats of het park. Op een plek waar jullie kindje zich vrij voelt en ik vooral leuke spontane foto’s kan maken, zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

De zusjes Katerina en Artemis waren afgelopen weekend in mijn studio maar helaas wilden ze niet voor de camera. Het was rondjes lopen in de ruimte of bij hun mama hangen. Na ruim 20 minuten van proberen besloot ik om de meiden buiten voor de deur te laten spelen. Lekker ongedwongen! We hadden het geluk dat het buiten niet regende. En terwijl de zusjes aan het spelen en rondrennen waren kon ik foto’s van hen schieten. En het resultaat spreekt voor zich!

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? Neem vrijblijvend contact met me op door te mailen naar: nicky(@)gorgeousfotografie.nl (let er wel op dat de @ tussen ( ) staat)

Liefs, Nicky

Volg jij Gorgeous Fotografie al op Instagram?