Nog 56 dagen voor Kerst! Er is dus nog genoeg tijd om een kerstshoot te boeken. Ben jij ook zo ontzettend benieuwd naar de kerstdecors voor dit jaar? Ik laat jullie vandaag een van de twee decors waaruit je kunt kiezen zien. Wil je het tweede decor ook alvast zien? Kijk dan op Gorgeousfotografie.

Wat zijn de twee kerst decors van dit jaar onwijs leuk. Vorige jaar had ik helaas weinig tijd voor het voorbereiden dat ik voor dit jaar besloot ruim op tijd van start te gaan. Terwijl vrijwel iedereen in de maand juli met zomerse dingen bezig was, was ik over de kerstshoots aan het brainstormen en bestellingen plaatsen. Voor welke achtergronden zou ik gaan en welke props heb ik daarvoor nodig? Ik zal jullie mijn -niet zo spannende- verhaal hierover besparen. Zoals het spreekwoord gaat: met tijd en vlijt geraakt men wijd. Oftewel: je kan veel bereiken als je hard werkt en op tijd begint. Met veel enthousiasme presenteer ik jullie dan ook mijn eerste decor voor Kerst 2020!

Zo ontzettend mooi is het totaal pakket geworden! Maar het moest natuurlijk ook nog op foto gezet worden. En het liefst met een modelletje voor een totaal beeld. En wat vind jij? Zelf vind ik het onwijs gaaf.

Heb jij al een kerst mini shoot geboekt?

Reserveren:
Ben jij ook enthousiast geworden? Neem dan snel contact op! Dit kan door te mailen naar: nicky(@)gorgeousfotografie.nl (let er wel op dat de @ tussen ( ) staat)

Liefs, Nicky

Volg jij Gorgeous Fotografie al op Instagram?